Hoveniersbedrijf P. van der Eijk
Hoveniersbedrijf P. van der Eijk Foto:

Hét allround hoveniersbedrijf in Den Hoorn

DEN HOORN - Al 55 jaar is Hoveniersbedrijf P. van der Eijk een begrip in Delft en omstreken. Ze richten zich op alle groene facetten in het duurzaam vergroenen en voeren werkzaamheden uit van schoffelwerk tot de aanleg van complete tuinen. Dit doen ze zowel particulier als bij bedrijven en instellingen. 

Wat ooit begon in 1839 als een hoveniersbedrijf in Delft, is uitgegroeid tot een bedrijf met 18 vakmensen in vaste dienst als onderdeel van de Koninklijke Ginkel Groep. Dit is een familiebedrijf dat al 120 jaar bestaat en daardoor zeer veel expertise heeft op vele vlakken in het groen. Of het nu gaat om straatwerk, schuttingen plaatsen, daktuinen aanleggen, vijvers, snoeiwerk of maaiwerk, bij Hoveniersbedrijf P. van der Eijk zorgen ze ervoor dat de wensen voor uw tuin in vervulling gaan. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan hierbij hoog in het vaandel. Ook voor uw keuzes bent u hier aan het goede adres, met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen. Hiernaast kunnen ze ook het onderhoud van uw tuin doen, wat jaarrond kan of bijvoorbeeld alleen een voor of najaarsbeurt. Alles is mogelijk!    

Bij Hoveniersbedrijf P. van der Eijk zijn ze opzoek naar vakbekwame hoveniers of leerlinghoveniers. Als leerling worden je schooldagen en je opleiding betaald.

Voor meer informatie over de vacature of voor meer informatie over dit allround hoveniersbedrijf in Den Hoorn kun je terecht op www.vandereijk-hoveniers.nl