Bosch Car Service EDA de Heus
Bosch Car Service EDA de Heus Foto:

Alles onder één dak voor uw auto!

DEN HOORN - Bij Bosch Car Service EDA de Heus in Den Hoorn staan ze garant voor alle werkzaamheden voor uw auto. Zo kun je er terecht voor onderhoud en reparatiewerk, maar kunnen ze ook andere zaken voor uw auto regelen. Bij EDA de Heus waarborgen ze kwaliteit en vertrouwen ze op kennis en ervaring.

Als uw auto toe is aan wat reparatie of onderhoudswerkzaamheden zit u bij EDA de Heus altijd goed. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide en vakbekwame monteurs. Daarnaast werken deze monteurs met apparatuur van Bosch, waardoor uw auto in goede staat blijft en u dezelfde kwaliteit kunt verwachten als wat u van Bosch gewend bent. Naast deze werkzaamheden bent u bij EDA de Heus ook op het juiste adres voor andere zaken voor uw auto. Voorbeelden hiervan zijn het financieren van uw auto, verzekeringen, pechhulp en betrouwbare occasions. Zo is het bij EDA de Heus mogelijk de Bosch Service Pechhulp af te sluiten, waardoor u binnen één telefoontje de hulpdienst op pad stuurt! Daarnaast bieden ze u een autoverzekering op maat, passend bij uw auto en de manier waarop u deze gebruikt. Een aanvullende verzekering, zoals de ongevallenverzekering, is uiteraard ook mogelijk. Voor de elektrische rijders biedt EDA de Heus extra zekerheid met accugarantie. Hiermee bent u verzekerd bij reparatie of vervanging van de accu. 

Bosch Car Service EDA de Heus staat garant voor betrouwbaarheid en de nieuwste technieken voor uw auto. Uw auto is hier in goede handen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.edaheus.nl