De bloemisten van Bloeiend helpen graag
De bloemisten van Bloeiend helpen graag Foto:

Verse bloemen bij Bloeiend

DELFT - Mooie verse bloemen in huis, die lang blijven staan. Dat wil toch iedereen? Daarvoor is Bloeiend. Deze Delftse bloemist in De hoven Passage koopt zijn bloemen iedere dag vers in, en dat zie je! 

Al sinds 1985 levert Bloeiend de mooiste boeketten. Wat ooit begon als een kleine bloemenkiosk, is nu een keten met meerdere winkels in de regio. Ook online kun je terecht voor jouw mooiste boeket. Een veldboeket, plukboeket, klassiek boeket, rozen, lelies, seizoensbloemen? Bloeiend heeft het!

Verse bloemen
Iedere dag kopen ze hun bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. De bloemisten van Bloeiend maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. "Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing." 

Bestellen
Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Delft is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Delft of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Delft bestellen.

Planten
Ook voor planten kun je terecht bij deze bloemist. "Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen wij er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis."

Meer weten? Kijk dan alvast op bloeiend.nl of kom langs op de Papsouwselaan 480C!