DELFT - DVC deed afgelopen zaterdag goede zaken door titelkandidaat GSC Esdo te verslaan (2-3). De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te lopen, tot Melvin Legierse de bal voor zijn voeten kreeg...

- Dat was een mooie zege..
"Ja, en zwaarbevochten ook. Drie weken terug speelden we tegen ONA en gaven we het in de slotfase weg. Nu speel je weer tegen een titelkandidaat en weet je jezelf wel te belonen." 

- Wat was het voor wedstrijd?
"We waren wat verdedigend ingesteld, omdat we verwachtten dat zij sterker zouden zijn. Dat viel heel erg mee, dus na een moeizaam begin ging het steeds beter. We kwamen 1-0 achter, bogen dat kort na rust om tot 1-2, waarop zij gelijkmaakten." 

- En toen?
"Kreeg ik de bal op een meter of vijfentwintig van de goal en schoot ik hem in de kruising. Dat was lekker voor mij, maar het was echt een teamprestatie. We bleven voor elkaar knokken, net als tegen ONA en nu leverde het wel punten op. Gek genoeg gaven we de week ertussen tegen Wanica Star onnodig een 2-0 voorsprong weg. Dat is natuurlijk zonde." 

- Wat zit er nog in het vat?
"Nacompetitie halen zal lastig worden, maar we gaan nog zes wedstrijden vol gas om het maximale eruit te halen. Als we zo doorgaan, geeft dat vertrouwen richting volgend seizoen."