Schaaksimultaan 'Beat the Master' bij DCSV

DELFT - Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) worden schaaksimultaans, Beat the Masters genaamd, georganiseerd. Alle schakers kunnen deelnemen aan de simultaans, ook als ze geen lid van de KNSB of een schaakvereniging zijn. Deelnemers maken kans op een ticket voor de grote simultaan, tegen toppers als Machteld van Foreest, Eline Roebers of Joren van Foreest, die op 31 mei in het Spoorwegmuseum in Utrecht zal plaatsvinden.
Ook schaakvereniging DCSV doet mee en organiseert op vrijdag 14 april een Beat the Master simultaan, vanaf 19.45 uur in Buurthuis het Voorhof. De simultaangever is Reinier van der Veen, een van de sterkste spelers van DCSV. Deelname is gratis en parkeren ook. Het maximum aantal deelnemers is 15. Vol is vol, dus meld je snel aan via de Play-Off app of bij Fedde Stegenga, te bereiken via fjstegenga@gmail.com of op 015 2145563. Wie een gokje wil wagen, kan aan het begin van de simultaan komen kijken of er nog een schaakbord vrij is.
Kijk voor meer informatie op www.dcsv.info.

Voetbal
dit weekend

Zaterdag 8 april
RKDEO - Vitesse Delft (14.30 uur)

Hudito G1
kampioen!

DELFT - Zaterdag speelde Hudito G1 de wedstrijd tegen nummer twee Upward G1. Na een eerdere 2-3 overwinning in Arnhem dit seizoen, won Hudito thuis in Delft met 4-1 van Upward. Door deze overwinning is het team van trainer Jorrit Rispens niet meer in te halen en mogen ze zich Nederlands kampioen noemen! Trainer Jorrit Rispens heeft er samen met Thijs Geelhuyzen, Anno Houwing, Ruud Link en Hans Beuger een fit en goed lopend team van gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze zich twee wedstrijden voor het einde van de competitie al Nederlands kampioen mogen noemen.