Afbeelding

Momentos - Noelia Sabarea & Pastora

Algemeen

Het leven is een aaneenschakeling van momenten. De beste momenten zijn de momenten van connectie en liefde in de breedste zin van het woord. De explosieve flamencodanseres Noelia Sabarea en de gracieuze flamencodanseres Pastora vullen elkaar aan, en raken het publiek met hun artistieke en persoonlijke vriendschap. 

Noelia Sabarea is een internationaal befaamde flamencodanseres, die optrad op het Festival De Jerez, in Carnegie Hall en dit jaar in het randprogramma van de Flamencobiënnale in Sevilla. Pastora treedt op in Spanje en Nederland en ontving in 2021 ‘el sello de calidad’, van de Escuela de Flamenco de Andalucia, een belangrijke erkenning voor haar werk door meesters als Javier Latorre en La Truco.
Zij delen hun momenten samen met de gerenommeerde muzikanten Erminia Fernández Córdoba (zang) en Arturo Ramón (gitaar), beiden zeer gewaardeerde artiesten in de Nederlandse flamenco scène, aangevuld door de begenadigde celliste Leonie Stevens.

Te zien: zondag 16 april 16.00 uur. HAL015, Schieweg 15B (direct achter de rode dubbeldekkerbus). Tickets: www.rietveldtheater.nl/tickets