Hessel, wethouder Maaike Zwart en Nathalie openden woensdag officieel de nieuwe Hoorspeciaalzaak (Foto: Koos Bommelé)
Hessel, wethouder Maaike Zwart en Nathalie openden woensdag officieel de nieuwe Hoorspeciaalzaak (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Hessel van Twist Hoorspeciaalzaak is verhuisd!

Algemeen

DELFT - Hessel van Twist Hoorspeciaalzaak is verhuisd! Afgelopen woensdag werd de gloednieuwe zaak aan de Papsouwselaan 137 feestelijk geopend door hoorspecialisten Hessel en Nathalie, en door wethouder Maaike Zwart. 

Hessel van Twist laat trots zijn nieuwe zaak zien, die zich schuin tegenover het voormalige pand bevindt. “Deze nieuwe plek biedt meer zekerheid en doorgroeimogelijkheden”, vertelt Hessel. “Het oude pand huurde ik middels een tijdelijk contract door de woningbouwplannen die er voor die locatie zijn, terwijl we in dit nieuwe pand langdurig kunnen blijven zitten.” Ook de ruimte zelf biedt meer mogelijkheden. “De ruimte is groter. Waar we voorheen slechts één aanpaskamer hadden, hebben we er nu twee en een mooie opslagruimte. Dat betekent dat niet alleen ik, maar ook Nathalie de gehele dag haar eigen afspraken kan gaan draaien.” Hierdoor kunnen klanten nog sneller geholpen worden dan ze al van Hessel van Twist Hoorspeciaalzaak gewend waren. “Waar je bij andere audiciens soms maanden moet wachten op een afspraak, willen wij mensen die contact opnemen het liefst vandaag of morgen helpen. In deze nieuwe ruimte kan dat.” 

Extra audicien
De nieuwe Hoorspeciaalzaak heeft ook een aanpasruimte buiten de kamers. “Als mensen zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een simpele bijstelling van hun gehoorapparaat, kunnen wij ze bij deze aanpascomputer direct helpen.” Dat betekent dat de nieuwe zaak drie werkplekken biedt, terwijl er momenteel twee audiciens werkzaam zijn. “Mijn wens is daarom om er nog een collega bij te krijgen. We zijn op zoek naar een leerling-audicien die per september met de studie kan starten. Iedereen heeft zijn of haar talenten en eigen sterke punten. Wij bieden graag de kans om die in deze omgeving te implementeren!”

Een afspraak is zó gemaakt via afspraken@Hoorspeciaalzaak.nl of telefonisch via 015-3690632. Loop eens binnen op de Papsouwselaan 137 of kijk op www.Hoorspeciaalzaak.nl.