De Seat Leon is rijk uitgerust met onder andere het FR pakket. (Foto: PR)
De Seat Leon is rijk uitgerust met onder andere het FR pakket. (Foto: PR) Foto:

“Een complete gezinsauto voor een scherpe prijs”

Algemeen

DEN HOORN - Wat zoek je als je een occasion zoekt? Een goede auto, voor een scherpe prijs, bij een betrouwbaar autobedrijf, en het liefst wil je ook nog wat te kiezen hebben. Dan zit je goed bij Kleyweg Automotive (James Autoservice Kleyweg Den Hoorn). Want Kleyweg Automotive heeft altijd tussen de 40 en de 50 kwaliteitsoccasions op voorraad. 

Kleyweg Automotive is gespecialiseerd in jonge gebruikte auto’s. Zoals deze Seat Leon 1.5 TSI FR. “Een ruime en zeer complete stationwagon voor een scherpe prijs”, aldus Johan van der Plaat van Kleyweg Automotive. “Deze origineel Nederlands geleverde Seat Leon ST van het bouwjaar 2019 is uitgerust met 1.5 TSI motor met 131 pk. Een motor die, behalve krachtig, ook nog eens zuinig is.” En dat is met de hoge energieprijzen natuurlijk heel prettig. De Seat Leon is rijk uitgerust met onder andere het FR pakket, wat hem een sportief exterieur en interieur geeft. Daarbuiten beschikt de auto onder andere over een Digitaal Dashboard en een trekhaak met een trekgewicht van 1400 kilo. Ook handig om een fietsdrager op mee te nemen! Om te navigeren kunt u gebruik maken van het door de fabriek meegeleverde navigatiesysteem, of uw telefoon koppelen met Apple Carplay of Android Auto. Zo kunt u op het scherm van de auto gebruik maken van uw Google Maps of al uw andere favoriete apps. De auto heeft zes versnellingen, wat nòg comfortabeler rijdt. Kortom, met deze Seat Leon heb je een complete gezinsauto voor een scherpe prijs. Interesse? Neem gerust contact op met de verkoopafdeling van Kleyweg Automotive op tel nr : 015- 2627035 of via verkoop@kleyweg.nl. Ben je op zoek naar een ander type occasion, kijk dan eens op de site of kom langs op de Woudseweg 134a in Den Hoorn. 

James Autoservice Kleyweg Den Hoorn is aangesloten bij Bovag, wat extra garantie biedt. Kleyweg staat in de hele regio goed bekend als betrouwbaar autobedrijf, waar je persoonlijke aandacht krijgt. Bezoek de websites www.autoskleyweg.nl of www.jameskleyweg.nl. Of maak een afspraak via 015 - 262 70 35.