" Ik vind dit gewoon een mooie auto", aldus Patrick. (Foto: PR) Foto:

Auto Nassau: vakkundig, servicegericht en bereikbaar

Algemeen

Auto Nassau aan de Lagosweg in Tanthof is officieel dealer van Suzuki en Daihatsu, maar tevens een universeel autobedrijf waar je terecht kunt voor reparatie, onderhoud èn occasions van elk merk.

Maar Suzuki heeft toch een klein streepje voor, voor eigenaar Patrick van den Berg. “Ik vind dit gewoon een mooie auto”, verklaart hij de keuze voor de Topoccasion van deze maand. Met zijn rode kleur en sportieve velgen is het in ieder geval een opvallende verschijning op de weg. Deze Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Style Smart Hybrid is, zoals de naam zegt, een hybride auto. de krachtige 4-cilindermotor geeft de auto een trekgewicht van 1500 kilo. Ideaal voor een caravan. Auto’s met een dergelijk trekgewicht worden zeldzamer: “Vanwege de regels rond CO2 uitstoot downsizen veel fabrikanten hun motoren. Je kunt niet alleen een caravan of aanhanger trekken met een trekhaak, maar ook fietsen meenemen. “Let bij de aankoop van een fietsendrager wel op de kogeldruk”, waarschuwt Patrick. “Bij deze S-Cross is de kogeldruk 75 kilo. Dat betekent dat je probleemloos twee fietsen mee kunt nemen.

 De auto komt uit 2020 en heeft nog maar iets meer dan 40.000 kilometer op de teller staan. Hij is verder compleet uitgerust met een boordcomputer, airconditioning, keyless start, cruise control en navigatie. Extra leuk: een panoramadak. Op www.auto-nassau.nl vind je alle specificaties. Naast Suzuki’s vind je bij Auto Nassau uiteraard occasions van meerdere merken en je kunt bij de universele garage ook prima terecht met je eigen auto van een ander merk voor onderhoud en reparatie. Zo vindt je er een uitgebreide bandenservice en kunnen de professionals van Auto Nassau je wielen balanceren en uitlijnen. “Dat is belangrijk”, aldus Patrick: “Daardoor rijdt je auto zuiniger, comfortabeler en slijten je banden ook minder. 

Auto Nassau vind je in Tanthof aan de Lagosweg. Goed bereikbaar, bijvoorbeeld met tram 1, en met voldoende parkeermogelijkheden. En service is inbegrepen natuurlijk. Moet uw auto eventjes blijven, dan is een leenfiets of leenauto nooit een probleem!