Afbeelding
Foto:

Concerten van DE VAK

Cineconcert in 
OPEN - 18 april
Joana Rolo brengt een heel bijzonder Lunchpauzeconcert. Ze speelt live de muziek die een film begeleidt, net zoals dat in de jaren 20 gebeurde. Toen had film nog geen geluid en werd alle muziek live gespeeld, meestal door één enkele pianist.
We kijken naar twee films van Buster Keaton: A Cabra uit 1921 en The Scarecrow uit 1920 en luisteren naar de muziek van Joana. Het Lunchpauzeconcert is gratis te bezoeken van 12.15 uur tot 13.00 uur. Na afloop is er een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch betaal je 6,50 euro aan de kassa en reserveer je via info@vak-delft.nl.

Middagconcert in 
De Hofstee - 26 april
Michael Samson (gitaar) en Randy Winterdal (bas) brengen zomerse klanken naar De Hofstee. Hun muzikale taal wordt sterk gekleurd door muziekstijlen uit de zonnige Caraïben, Brazilië en Afrika. Onder de noemer World Jazz spelen Michael en Randy grotendeels eigen nummers.
Het concert duurt van 14.00 uur tot 14.45 uur. Toegang kost 5 euro, te betalen met pinpas aan de ingang van De Hofstee. Wil je zeker zijn van een plaats? Reserveer dan door te mailen naar info@vak-delft.nl.