NOOTDORP - In zijn tweede wedstrijd als interim-trainer bij Nootdorp boekte Jeroen Struijs zaterdag tegen HVV de eerste overwinning sinds eind januari (2-0).

- Dat is even lekker...
"Zeker. Er is natuurlijk best wat gebeurd afgelopen tijd en we waren al twee maanden zonder overwinning. Dat de punten nodig zijn is helder. De eerste helft was ik tevreden over het veldspel en de tweede helft ging het bij vlagen aardig. Zij waren nog wel wat gevaarlijk, maar toen de 2-0 erin viel was het klaar." 

- Hoe bevalt het, weer voor de groep?
"Na mijn vertrek bij RKDEO ben ik mijn zoon gaan trainen in de onder -13; dat is nu de onder -17. De selectie is wel wat anders en het is best zwaar; bij sommige jongens ben ik bij wijze van spreken blij dat ik hun naam weet." 

- Heb je getwijfeld?
"Geen moment. Toen het bestuur na een training van onder -17 bij me aanklopte, wist ik hoe laat het was. Je doet dit voor je club, al heb ik wel het voorbehoud gemaakt dat ik het thuis zou overleggen." 

- Wat is het doel?
"Dat die jongens kunnen voetballen, hebben ze vorig jaar laten zien. Laten we proberen het plezier terug te brengen en voor directe handhaving te gaan, want ook bij de nacompetitie moet je zien weg te blijven."