Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé Foto: KOOS BOMMELE

Arma Interiors geeft uw interieur een exclusieve uitstraling!

DELFT - Bent u toe aan een nieuw interieur met een exclusieve, luxe uitstraling? Kom dan eens langs bij Arma Interiors op woonboulevard Leeuwenstein in Delft. Hier vindt u prachtige meubels waarmee u uw woning omtovert tot uw droomhuis!

De 22-jarige eigenaar Soner Karadas weet al op jonge leeftijd wat hij wil; een eigen winkel waarin hij zijn creativiteit en goede smaak op het gebied van interieurstyling kwijt kan. Met de start van zijn woonwinkel Arma Interiors is die wens werkelijkheid geworden. Soner staat er niet alleen voor, want zijn familie ondersteunt hem. “Mijn vader had in de jaren ’90 zijn eigen textielbedrijf en heeft veel verstand van stoffen en meubels. Ook mijn zus is hier regelmatig te vinden. Zij heeft oog voor details en helpt met de styling.”

Welke stijl u kunt verwachten bij Arma Interiors? “Wij bieden exclusieve, luxe en strakke meubels die voor rust in huis zorgen. Denk aan banken, eettafels, stoelen, bedden en kasten, maar ook aan lampen, schilderijen en decoratie. Ook onze akoestische wandpanelen zijn populair.” Wie een meubel koopt bij Arma Interiors, is ervan verzekerd dat het product van goede kwaliteit is. "Negen van de tien meubels die wij verkopen is van Nederlands fabricaat. Daarbij worden de beste materialen gebruikt." Op elk meubel dat u bij Soner koopt, geldt een garantie. Ook tegen vlekken kunt u zich bij Arma Interiors indekken. "Voor banken en stoelen verkopen wij speciale sprays die helpen om vlekken te voorkomen. Daarmee is uw bank voor vijf jaar beschermd tegen vlekken.”

Kom langs bij Arma Interiors om een idee te krijgen van het ruime aanbod. Soner helpt u graag bij het uitzoeken van een prachtig nieuw interieur!

Arma Interiors
Leeuwenstein 23
015 785 98 32
info@armainteriors.nl
www.armainteriors.nl