Wandel binnen bij Leonidas voor een cadeautje of voor de lekkere trek
Wandel binnen bij Leonidas voor een cadeautje of voor de lekkere trek Foto:

Altijd genieten bij Leonidas in de Hovenpassage

DELFT - Belgische chocolatier Leonidas bestaat 110 jaar en is al 25 jaar lang gevestigd in onze eigen Hovenpassage. 

Ongeveer 5 jaar geleden was de oude vestiging, tegenover de Dirk van den Broek, dusdanig verouderd dat Leonidas verhuisde naar de vershoek, naast bakker Ammerlaan, waar de vestiging het oude interieur achter zich liet en een nieuwe, hippe zaak bouwde, die ook zeer herkenbaar is als Leonidas, en altijd smaakvol wordt ingericht door Brenda Noordam, storemanager, en Amira Ahmed.
Onlangs zijn twintig vestigingen van Leonidas wegens faillissement uit de Randstad verdwenen, maar er zijn nog vier goedlopende speciaalzaken in de Randstad gevestigd: in Zoetermeer, in Leiden, in de binnenstad van Delft én in de Hovenpassage. Deze speciaalzaken verkopen alle producten van Leonidas.
"Leonidas heeft een hele goede prijs-kwaliteitverhouding,” vertelt eigenaresse Loes van Damme, "En het wordt altijd leuk ingepakt, in een mooi cadeautasje, door Brenda.” Lekker voor jezelf, als vriendelijk bedankje of als een leuk cadeautje. Je kunt kiezen voor een kant-en-klaar doosje, maar je mag de inhoud ook altijd zelf samenstellen. Bonbondoosjes zijn al verkrijgbaar vanaf drie stuks per doosje, en de inhoud loopt op tot een kilo. "Maar je hoeft natuurlijk niet altijd luxe te doen. Als je gewoon lekkere trek hebt, kun je ook een enkele bonbon in een zakje kopen.”
De 110e verjaardag van de chocolatier brengt 4 nieuwe bonbons met zich mee, en ook de paaseitjes liggen natuurlijk alweer in de winkel. Kom dus gauw proeven! De paaseitjes van Leonidas zijn geen gewone paaseitjes, maar echte bonbons van topkwaliteit.
Naast een ruime keuze aan heerlijke bonbons vind je bij Leonidas ook nog eens 60 verschillende soorten thee, en taarten en gebak van Haagse banketbakker Maison Kelder.
Kijk voor meer informatie op
www.chocolaterieleonidasdelft.nl.