Voetbal dit weekend

Zaterdag 25 januari
UVS - DHC (14.30 uur)
Wippolder - Voorschoten ’97 (16.00 uur)
Velo - Den Hoorn (14.30 uur)
Nootdorp - HVV (15.00 uur)
Vitesse Delft - Full Speed (14.30 uur)
Concordia - CION (16.00 uur)
Westlandia - RKDEO (15.00 uur)
IJsselmonde - DHL (15.00 uur)
DSVP - SEP (14.30 uur)
Soccer Boys - Ariston ’80 (14.30 uur)
LMO - Oliveo (15.00 uur)
Schipluiden - Madestein (14.30 uur)
DVC - Wanica Star (14.30 uur)

Zondag 26 januari
Taurus - Rohda ’46 (15.00 uur)

Voorinschrijving Halve van Nootdorp

NOOTDORP - Op zondag 25 juni a.s. organiseert De Nootdorpse IJsclub traditiegetrouw haar ‘Halve van Nootdorp’, een halve marathon door de natuurgebieden van Pijnacker-Nootdorp en Delft. Het lijkt nog ver weg, maar inmiddels zijn de voorbereidingen voor deze halve marathon begonnen.

Eén van de zaken die nu al in gang wordt gezet is de voorinschrijving. Vanaf zaterdag 1 april a.s. (nee, geen grap!) kan men zich via de website van De Nootdorpse IJsclub al inschrijven voor deze halve marathon. De kosten bij voorinschrijving bedragen 22,50 euro. Leden van de Nootdorpse IJsclub/De Dobbelopers krijgen 5,00 euro korting. De voorinschrijving loopt tot vrijdag 16 juni. Na 16 juni kan alleen nog op de wedstrijddag ingeschreven worden in het clubgebouw van De Nootdorpse IJsclub. Meer informatie op de website nootdorpseijsclub.nl.

Technische staf Wippolder blijft grotendeels hetzelfde

DELFT - Het bestuur van sv Wippolder is verheugd mee te kunnen delen dat de begeleiding rondom de senioren selectie voor komend seizoen grotendeels hetzelfde zal blijven. Na het kampioenschap van vorig jaar draait Wippolder goed mee in de eerste klasse zaterdag.

Hoofdtrainer Mark Moen heeft, net als teammanagers Richard Hiep en Peter Rothfuz, al eerder aangegeven door te gaan bij Wippolder. Tot Haico Herbert weer voorspoedig gerevalideerd is, is Sandro Tarantino de assistent trainer. Wel zal Peet Stellingwerf na vele jaren stoppen als teammanager. Deze taak zal René Schouwstra op zich nemen. Bij het tweede elftal wordt komend seizoen Dennis Glasbergen de nieuwe trainer. Hiermee zal hij René Koetsenruyter opvolgen, die vier jaar trainer is geweest van het tweede elftal. De verdere invulling rondom het tweede elftal zal de komende weken duidelijk worden. Het bestuur van Wippolder is trots op het feit dat veel mensen hun bijdrage leveren aan het plezier, de verbinding en de goede resultaten binnen de gehele club.