Afbeelding

Paaslunch bij WestCord Hotel Delft

Algemeen

Met Pasen om de hoek, is WestCord Hotel Delft de perfecte locatie om te genieten van een heerlijke paaslunch met vrienden en familie. In onze warme en gastvrije sfeer kun je genieten van ons uitgebreide lunchmenu met voor ieder wat wils.

Onze paaslunch op zondag 9 april 2023 biedt verschillende koude gerechten uitgeserveerd aan tafel om te delen en diverse heerlijke warme gerechten. Ons verrassende paasdessert is een perfecte afsluiting van de lunch. Daarnaast hebben we ook verschillende kindergerechten om zelfs de jongste gasten te plezieren. Of je nu van vlees, vis of vegetarische gerechten houdt, wij hebben voor elk wat wils. De kosten bedragen 42,50 euro per persoon.

Onze lunch is de ideale gelegenheid om het heerlijk samenzijn met dierbaren te ervaren en tegelijkertijd te ontspannen op onze prachtige locatie. Je kunt smullen  van onze uitgebreide menu-opties en vriendelijke service, terwijl je ontspant in een gastvrije sfeer.

Kom het zelf ervaren tijdens onze gezellige paaslunch in WestCord Hotel Delft en vier Pasen met vrienden en familie bij ons!