'Wij doen alles wat je kunt bedenken op tuingebied'. (Foto: PR)
'Wij doen alles wat je kunt bedenken op tuingebied'. (Foto: PR) Foto:

Schultz Hoveniers: tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden

Algemeen

YPENBURG - Het is lente! En met de stijgende temperaturen begin je wellicht zoetjes aan weer aan de tuin te denken. Misschien wil je die heel anders inrichten, of wellicht is er gewoon wat (extra) onderhoud nodig. In al de gevallen is het goed om eens contact op te nemen met Schultz Hoveniers. Vakmensen voor een mooie tuin.

Kaj Schultz zit al 23 jaar in het hoveniersvak, waarvan de laatste negen jaar als zelfstandige. “Wij doen alles wat je kunt bedenken. Ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie. Beplanting, straatwerk, maar ook schuren en serres bouwen. We leggen gras aan, (zowel echt als kunstgras) en maken waterpartijen, tuinverlichting en beregening, maar ook voor de omheiningen kunt u bij ons terecht.” Dat is heel wat, en dat is nou juist ook wat het werk leuk maakt volgens Kaj: “Het is super afwisselend. Geen dag is hetzelfde. En daarbij werk je lekker met je handen in de natuur. Beter kan niet.” Schultz Hoveniers werkt in het hele land, maar focust toch het liefst op de eigen buurt: De regio Delft, Rotterdam, Den Haag en alles daartussen, dat is ons belangrijkste werkterrein.”

Vrijblijvend gesprek
Als iemand met een wens, vraag of idee bij Kaj aanklopt, begint het allemaal binnenshuis; met een goed gesprek. “Ik kom vrijblijvend langs. Stel de basisvragen. Vaak hebben mensen al een idee, of zelfs wat schetsjes. Samen komen we dan tot een plan, waar ik mijn offerte op baseer. Uiteraard geef ik daarbij goed advies. Idien gewenst kunnen wij ook het complete tuinontwerp doen, of het nu gaat om een privétuin, of om de buitenruimte van een bedrijfspand.” Kortom: Schultz Hoveniers levert diensten op maat. Dat geldt ook voor het onderhouden van tuinen: snoeien, bemesten, verticuteren en onkruidbestrijding, het is allemaal mogelijk. “Daardoor hebben we ook altijd werk, want bomen snoeien kan ook prima bij -25”, aldus Kaj. Maar natuurlijk is de periode van maart tot oktober wel spitstijd bij Schultz Hoveniers. “We hebben veel vaste klanten waar we jaarlijks bij terugkomen.”

Collega gezocht
Altijd werk, en zelfs zoveel werk dat Kaj en zijn collega het samen niet afkunnen. “Dat is jammer, want zo ontstaat er een wachtlijst en daar zit natuurlijk niemand echt op te wachten.” Kaj is dan ook op zoek naar een nieuwe collega: “Ik zoek een allround hovenier die al de nodige ervaring heeft. Ik bied een voltijdsbaan met een goed salaris.” Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Kaj. Dat kan per mail: info@schultzhoveniers.nl of telefonisch: 06-15310772. Je kunt natuurlijk ook bellen voor vragen, informatie of een opdracht. De lente start bij Schultz Hoveniers!