DELFT - DHL deed zaterdag goede zaken door met 2-0 van DSVP te winnen. Hierdoor hebben de mannen van trainer Tayyab Chaudry meer uitzicht op handhaving in de derde klasse.

- Dat was een belangrijke...
"Absoluut, maar we zijn er nog lang niet. Wat voor ons telt, is die achtste plek. Op dit moment zijn we daar drie punten van verwijderd, maar het zit ons op zijn zachtst gezegd niet altijd mee." 

- Dan zijn drie punten bij de nummer 2 extra lekker...
"Ook in deze wedstrijd hadden we weer veel moeite om het net te vinden. Ik had me al bijna verzoend met een punt, toen Hamza Chikhi in minuut tachtig de keeper voor zijn doel zag staan en vanaf de middenlijn uithaalde. Daarna breidden we het ook nog uit: heel knap tegen een ploeg die sinds competitieronde twee niet meer had verloren." 

- En nu zo door...
"De komende weken zullen inderdaad cruciaal zijn met wedstrijden tegen Maense, IJsselmonde en Charlois. Dat zijn ploegen die bij ons in de buurt staan. In dit soort wedstrijden zullen we heel geconcentreerd moeten zijn. We hebben dit seizoen dan wel van de nummers 2 en 3 gewonnen, maar we hebben ook tegen ploegen onder ons verloren. Er is dus nog genoeg werk aan de winkel om ons te handhaven."