De twee bekendste muizen ter wereld komen naar De Hoven!
De twee bekendste muizen ter wereld komen naar De Hoven! Foto:

Disneyparade in De Hoven Passage

DELFT - Je favoriete Disneykarakters brengen deze lente een bezoekje aan De Hoven Passage, en jij kunt ze ontmoeten! Op 25 maart verwelkomt De Hoven de twee bekendste muizen ter wereld en hun beste vrienden voor een magisch evenement.

Parade en meet & greet
Er zullen twee parades plaatsvinden in het winkelcentrum, om 14.00 en om 16.00 uur, en je kunt de tekenfilmhelden ontmoeten tijdens de meet & greets, om 13.00 en 15.00 uur tegenover restaurant Martinus Eten en Drinken. Ga op de foto met Mickey Mouse, Minnie Mouse of een van de andere Disneypersonages, of geef ze een dikke knuffel! Kom je ook langs?

Winactie
Met de parades en de meet & greets is het Disneyfeest nog niet afgelopen. Je kunt ook nog eens kans maken op een reis naar Disneyland Parijs voor vier personen. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door VakantieXperts van der Werf. Om kans te maken spaar je kassabonnen van ten minste drie verschillende winkels in De Hoven, met een totaalwaarde van minimaal 50 euro. Haal een actie-envelop bij een van de winkels in De Hoven en stop de kassabonnen in de envelop. De envelop kun je vervolgens deponeren in de inleverbus bij Kippie. Doe ook mee, en misschien lopen jij en je gezin binnenkort wel rond in het meest magische pretpark ter wereld. Meedoen kan van zaterdag 25 maart tot en met zaterdag 15 april, en je mag zo vaak meedoen als je wilt. De winnaar wordt in week 16 gekozen en krijgt per e-mail bericht.
 

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op:
www.dehovenpassage.nl.