DELFT - Na vijf nederlagen op rij wist SEP voor het eerst sinds 3 december weer te winnen. In eigen huis werd hoogvlieger LMO met 3-2 verslagen. Marco van Blitterswijk was twee keer trefzeker.

- Dat was een mooie middag...
"Dat kun je wel zeggen en dat was wel even nodig ook. LMO was voetballend de betere partij, maar wij hebben er met onze strijdlust en onze teamgeest alles aan gedaan om de wedstrijd te winnen. Gelukkig trokken we hem ook over de streep."

- En dan scoor je zelf nog twee keer ook...
"Ook dat was al een tijdje geleden. In oefenpotjes heb ik nog wel gescoord, maar in de competitie stond ik al even droog. Een bal werd na een vrije trap teruggelegd, waarop ik hem binnenschoot; bij de andere ging ik alleen op de keeper af. Dit geeft een goed gevoel, vooral omdat we hebben gewonnen."

- En nu doorzetten...
"Ja, dat is wel nodig. We staan op dit moment voorlaatste, maar het gat met de veilige plekken is maar een punt of vijf. We hebben dus nog van alles om voor te spelen. Het zou SEP-eigen zijn om erin te blijven. We zijn bereid om hard voor elkaar te werken en strijdlust zit er altijd wel in onze ploeg. Hopelijk is dat aan het eind van de rit voldoende om ons te handhaven. We gaan er in elk geval alles aan doen."