Sportzaal Koningshof weer in gebruik

PIJNACKER - Sportzaal Koningshof aan Het Baken in Pijnacker is sinds 6 maart weer in gebruik. Dit geldt voor zowel de sportzaal als de vergaderruimtes. De schoonmaakwerkzaamheden na de brand van 28 januari zijn afgerond.

Sinds vrijdag prikt GGD Haaglanden de corona-vaccinaties weer op deze locatie. Tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen op 15 maart is er ook weer een stemlokaal in gebruik.

Informatiebijeen- komst veiligheid Delfgauw

DELFGAUW - Hoe veilig is uw wijk? En wat kunt u doen om dit zo te houden? Dinsdag 21 maart organiseert de politie samen met de gemeente een informatiebijeenkomst over veiligheid in de wijk. De avond start om 19.30 uur in Kerk Delfgauw, Zuideindseweg 7 en duurt tot 21.00 uur.

De politie presenteert cijfers over de veiligheid van de wijk en gaat hierover graag in gesprek met u. Hoe veilig vindt u de wijk? Wat zijn aandachtspunten? Ook gaan ze in op wat u zelf kunt doen aan een veilige wijk. Naast het volgen van anti-inbraaktips kunnen inwoners ook een actieve rol spelen met buurtWhatsappgroepen, maar ook met een wijktoezichtteam.

Wijktoezichtteam
De gemeente en politie doen iedere dag hun uiterste best om Pijnacker-Nootdorp schoon, heel en veilig te houden. In sommige wijken krijgt de politie hulp van wijktoezichtteams en buurtWhatsappgroepen. In Delfgauw zijn deze er niet. Gemeente en politie willen graag kijken wat de behoefte is van bewoners van Delfgauw. Ook willen ze bekijken hoe de samenwerking met politie, gemeente en bewoners nog beter kan, zodat Delfgauw nog veiliger wordt.

Wilt u zich aanmelden? Dan kunt u mailen naar m.postpeters@pijnacker-nootdorp.nl. Aanmelden kan tot 14 maart.