Alzheimercafé Delft


DELFT - Verhuizen naar het verpleeghuis of een andere woonlocatie.

Wat houdt de Wet Langdurige Zorg (WLZ) in? en op welk moment kan je het beste een indicatie voor de WLZ aanvragen? Wat houdt de WLZ voor thuis wonen in?

Maandag 13 maart 2023
Locatie: Open, Vesteplein 100
Inloop vanaf 19.00 uur
Programma begint om 19.30 uur
Sluiting 21.00 uur

Er is een gratis uitrijkaart voor de parkeergarage aanwezig.
Voor meer informatie: Alzheimer Nederland, afdeling Delft-Westland-Oostland.
Telefoon: 06 – 41 86 06 77 (Angela van de Linden)
www.alzheimerdwo.nl

Het Alzheimercafé is er voor mensen met dementie en hun naaste omgeving.

Expositie Weggooien of Waarderen


SCHIPLUIDEN - Kom naar de expositie die tot 2 mei te vinden is in De Dorpshoeve Schipluiden.

XiaoHong Kong, geboren in China, is een professioneel grafisch ontwerper en een gepassioneerd handwerker. Ze is gefascineerd door het upcyclen van de oude kleding en vintage stoffen uit haar huis en transformeert ze in een nieuwe creatie met een nieuwe functie, meer kwaliteit en waarde. Al haar werken zijn ontworpen met “ecovriendelijk en bewust duurzaam” in het achterhoofd en met grote zorg met de hand gemaakt. Hoewel de hergebruikte materialen tekenen van veroudering vertonen, koestert ze een dergelijke imperfectie die de stijl doen sprankelen. Elk werk is voorbestemd om iets volkomen unieks te worden. XiaoHong Kong is een freelance ontwerper gevestigd in Midden-Delfland.

Opening tentoonstelling van hobbyisten uit Midden-Delfland in Tavenu

MAASLAND - Op vrijdag 10 maart om 20.00 uur opent wethouder Melanie Oderwald-Ruijsbroek de tentoonstelling in Tavenu in Maasland van kunst die is gemaakt door inwoners van Midden-Delfland. “Het is een veelzijdige expositie van schilderijen, beelden, modelbouw, keramiek, textiel en vele andere uitingsvormen”, aldus Gerrit Meerman, bestuurslid van Tavenu. Er valt dus veel te zien en te beleven tijdens deze tentoonstelling voor en door de inwoners. De expositie is te zien tot en met zondag 26 maart. Meer informatie vindt u op de website tavenu-exposities.nl. Tavenu is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur. U bent van harte welkom en de toegang is gratis.