De deelnemers van het 'Spinning voor Debora' (Foto: Koos Bommelé)
De deelnemers van het 'Spinning voor Debora' (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Wederom mooie opbrengst ‘Spinning voor Debora’

Algemeen

DELFT - Na een geslaagde knieoperatie vorig jaar besloot Koos van der Burg om zich nog een keer in te zetten voor Villa Debora; de club voor kinderen geraakt door kanker. Op 14, 21 en 28 februari en 7 maart werd gespind om geld voor de stichting op te halen. Het resultaat: een mooie cheque van maar liefst 2.030 euro.

Koos van der Burg organiseerde vier dinsdagen spinningochtenden om ‘Debora, Centrum voor leven met en na kanker’ te sponsoren. Onder de enthousiaste begeleiding van Koos hebben ruim dertig spinners gespind op gezellige Hollandse muziek, verzorgd door Willem Berkien. Speciale aandacht werd geschonken aan Villa Debora, de kidsclub voor kinderen van 6 tot 12 jaar, die na de zomer een nieuwe start beleeft. Villa Debora is er voor kinderen waarvan hun naasten door kanker zijn geraakt. Elk kind is vrij een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Met elkaar gaan ze leuke dingen doen. Het is aan hen om al dan niet over kanker te praten.

Dankwoord
Paul Friskes, voorzitter Debora Partnership Club en Sponsorwerving, is erg dankbaar voor alle hulp en steun die het centrum voor leven met en na kanker de afgelopen tijd heeft gekregen. “Bedankt fantastische spinners voor dit wederom prachtige resultaat. Koos van der Burg ook harstikke bedankt voor de organisatie van het spinningevent. Ook dank aan de TU Delft voor het ter beschikking stellen van de spinningzaal. En bedankt alle lieve sponsors, voor jullie financiële bijdragen.”

25 maart actiedag
Eind van deze maand, op 25 maart, staat er nog een mooie dag te wachten waarop geld zal worden ingezameld voor Debora. Dit gebeurt op de dag van de wedstrijd tussen Vitesse Delft en Full Speed op Sportpark Tanthof Zuid aan de Henk van Riessenlaan. Diverse activiteiten worden georganiseerd om tot een mooi bedrag te komen, waarover later meer. Kom jij die dag ook langs? Het belooft een gezellige dag te worden, en je helpt er ook nog een goed doel mee!

Koos van der Burg, Paul Friskes en Pieter van Veen (Foto: Koos Bommelé)