Het team van Sleutelspecialist Delft
Het team van Sleutelspecialist Delft

Met Sleutelspecialist Delft is uw huis altijd goed op slot

Algemeen

Sinds 1997 is Sleutelspecialist Delft een vertrouwd adres voor het bijmaken van sleutels. In de loop der jaren is het assortiment van de winkel aan de Choorstraat 53 behoorlijk verrijkt. 

De ontwikkelingen op het gebied van sleutels staan zeker niet stil. Bedrijven en ook particulieren kiezen tegenwoordig steeds vaker voor sleutels met sleutelcertificaat. Ook sloten die je met je telefoon, pas of tags kunt bedienen hebben zij in het assortiment. Sleutelspecialist Delft volgt de ontwikkelingen op de voet, zodat de klant ook op dit gebied bediend kan worden. 

Sleutelspecialist Delft voorziet woningen ook van extra goed hang- en sluitwerk volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een grote deskundigheid is gewaarborgd, want al het buitenwerk wordt in eigen beheer uitgevoerd met speciaal gereedschap. Wanneer een slot kapot is, dan kunnen zij dat vakkundig repareren! Inbraakwerende en brandvertragende kluizen, raam- en deurbeslag, insteeksloten en meerpuntssluitingen behoren eveneens tot de mogelijkheden. 

Voor advies of vragen kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht in de winkel of kunt u bellen naar 015-2133226. Kijk ook eens op de website www.sleutelspecialistdelft.nl .