Foto: Erwin van Tongeren
Foto: Erwin van Tongeren

Lesmogelijkheden bij Rootz Muziekschool

Algemeen

Rootz Muziekschool verzorgt al sinds 1992 muzieklessen in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Ruim 30 docenten geven bij Rootz muzieklessen aan honderden leerlingen. De docenten zijn opgeleid aan het conservatorium; veel van hen hebben popmuziek of jazz als specialisatie en ook zijn er klassiek opgeleide docenten. Op rootzmuziekschool.nl kan je per instrument bekijken welke docenten er lesgeven.

Behalve de zanglessen en instrumentale lessen kan je bij Rootz ook meedoen met bandcoaching. Onder leiding van een bandcoach worden er dan nummers ingestudeerd. En voor de allerjongsten (onder de 4 jaar) is er ‘Muziek op Schoot’. De lopende cursus is volgeboekt maar je kan je nu al aanmelden voor de groepen die in mei van start gaan.
Starten met zangles of met instrumentale lessen is bij Rootz Muziekschool in principe gedurende het hele jaar mogelijk. Bijvoorbeeld met een ‘kennismakingscursus’ (= 4 individuele lessen van 30 minuten voor in totaal 88,50 euro. Informatie over Rootz is te vinden op rootzmuziekschool.nl maar je kan ook bellen met 015-3694902. Je bent van harte welkom bij Rootz!