Foto: Anneke Hymmen
Foto: Anneke Hymmen

Maak jij de wereld mooier voor jezelf en iemand anders?

Algemeen

Het is een zware tijd voor veel mensen. Er zijn voor elkaar staat onder druk. Toch is er veel behoefte bij mensen dat iemand er af en toe even voor je is, dat iemand even naar je luistert.

Als voor een ander iets betekenen je passie is en je wat tijd over hebt, kan je voor ouders en kinderen iets betekenen via Home-Start. Een steuntje in de rug zijn voor gezinnen. Bijvoorbeeld meedenken over vragen van ouders, actief zijn met kinderen en er op uitgaan met het gezin. Of via Humanitas voor diverse andere activiteiten als Thuisadministratie, als maatje voor ouderen of voor iemand in rouw. Een opleiding is niet nodig maar levenservaring en bij Home-Start liefst ook opvoedervaring. Een luisterend oor bieden, aandacht en tijd geven, maakt de wereld mooier voor jezelf en de ander. Vrijwilligerswerk biedt zingeving en voldoening en is betekenisvol voor de ander. 

Aarzel niet als het aanspreekt en bel of mail de coördinator Ina Gebuijs M: 0612461090 of E: i.gebuijs@humanitas.nl of kijk op www.home-start.nl of www.humanitasdelft.nl