Gemeentehuis van Midden-Delfland
Gemeentehuis van Midden-Delfland

Uw hulp gevraagd bij zoektocht nieuwe burgemeester Midden-Delfland

Algemeen

MIDDEN-DELFLAND - De Vertrouwenscommissie van de gemeenteraad vindt het belangrijk dat ook inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke partners in de gemeente Midden-Delfland meedenken over de nieuwe burgemeester. Via een online enquête kunt u aangeven wat u belangrijk vindt door middel van enkele korte vragen. Invullen kost ongeveer 3 minuten.

De resultaten van de enquête worden opgenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van gemeente Midden-Delfland. U kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk 31 maart. U kunt de enquête hier vinden: nl.surveymonkey.com/r/LPMNGHK

Meet & Greet
Onder de mensen die op de enquête reageren verloot de gemeente zes ‘meet & greets’ met de nieuwe burgemeester.  Wilt u mee loten voor een ‘meet & greet’?  Vul dan uw e-mailadres in bij vraag 4. Als u wordt ingeloot, nodigt de gemeente u uit via het door u opgegeven e-mailadres.

Wat is een profielschets?
Begin van dit jaar is de Vertrouwenscommissie, die bestaat uit leden van de gemeenteraad, gestart het maken van een profielschets voor de nieuwe burgemeester. De profielschets is een document waarin de gemeente wordt beschreven. Maar nog belangrijker: het bevat de specifieke kenmerken van een burgemeester die het beste bij de gemeente past. Ook de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de burgemeester staan hierin beschreven.

Waarnemend 
burgemeester
Arnoud Rodenburg is per 1 juli 2022 na achttien jaar gestopt jaar als burgemeester van de gemeente Midden-Delfland. Sinds 1 juli 2022 is Bram van Hemmen waarnemend burgemeester van Midden-Delfland.