Bij Citonda in Delfgauw vind je deze Citroen C4 Grand Picasso uit 2014. (Foto: EvE)
Bij Citonda in Delfgauw vind je deze Citroen C4 Grand Picasso uit 2014. (Foto: EvE) Foto:

Of je met vijf of met zeven bent, deze auto is altijd ruim

Algemeen

DELFGAUW - Soms heb je wat meer ruimte nodig. Voor die vrienden die je mee wilt nemen. Of de kinderen, met vriendjes dan wel aanhang. Dan is deze Citroën C4 Grand Picasso met zeven zitplaatsen ideaal voor jou!

Bij Citonda in Delfgauw vind je deze mooie occasion. Een Citroën C4 Grand Picasso uit 2014. een ruime MPV. Deze occasion heeft nog maar weinig op de teller staan voor zijn leeftijd: slechts 102.195 kilometer. Hij kan dus nog heel wat jaartjes mee. 

De auto is bijzonder rijk uitgerust en dat gaat verder dan luxe snufjes zoals het lederen stuurwiel en de lichtmetalen velgen. Zo beschikt de auto over cruise control, parkeerassistent en parkeersensoren voor en achter. De warmtewerende voorruit en het getinte glas zorgen voor een optmaal klimaat, maar natuurlijk ontbreekt ook de aicrco niet. Navigatiesysteem (full map) en radio zijn aan boord en kunnen vanaf het multifunctionele stuurwiel worden bediend. Qua veiligheid voorziet de Grand Picasso in ABS, Anti doorslip regeling, Brake assist systeem en dodehoek detectie. De auto beschikt zoals gezegd over zeven stoelen, die in verschillende configuraties kunnen worden opgesteld. Zo kun je ook zitruimte inwisselen voor bagageruimte. Kortom: de ideale gezinsauto.

Specialist
En omdat je de auto bij Citonda in Delfgauw koopt, kun je er zeker van zijn dat hij in tiptop conditie is, want Citonda is de Citroënspecialist bij uitstek. “Je kunt met alle merken bij ons terecht”, benadrukt Wilma Hekkema. “Maar zeker nu verschillende andere citroënspecialisten in de regio zijn gesloten, weten de Citroënrijders ons nog beter te vinden. We zitten dus lekker in het werk.” Het team van Citonda werd onlangs uitgebreid met de 21-jarige leerlingmonteur Alex: “Uit ons eigen Delfgauw.” Daarnaast is ook Gerard weer terug. Hij ging in 2021 met pensioen, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. “Ik kom nu op oproepbasis en dat vind ik heel leuk”, aldus Gerard zelf. “Het werk geeft mij afwisseling en je komt onder de mensen. En bovendien is het gewoon ook gezellig, want het is een leuk team.”

Vanaf eind maart begint ook het bandenwisselseizoen weer. Maak dus op tijd een afspraak om de zomerbanden eronder te laten zetten. Meer weten: www.citonda.nl