Delftse talenten zitten eindelijk weer In De Lift

DELFT - Je hebt met je band je eerste single of EP af. En dan? Je wilt als muziekliefhebber de kans pakken om het eerste optreden van het talent van morgen te zien. Die muzikale verrassing. Waar moet je heen? Popdelft brengt de ‘open podium vibe' weer terug naar de Delftse binnenstad en organiseert vier keer per jaar Popdelft In De Lift. De eerste editie is op vrijdag 24 maart bij STECK.

In Delft barst het natuurlijk van de muziek. Je ziet de gelauwerde muzikanten vaak in de cafés spelen. Je kent de goede Delftse coverbands. Je weet van die paar succesvolle Delftse topacts. Maar waar zitten de talenten van morgen? Ze repeteren bij SPOD, zingen de pannen van het dak op de zolderkamer, zijn onwijs succesvol op hun eigen huiskamerconcerten. Maar we willen ze nu ook weleens op het podium zien én horen. Popdelft gaat daarom naar deze talenten op zoek en selecteert iedere editie 3 tot 4 lokale acts waarvan de programmeurs vinden dat je ze gezien en gehoord moet hebben. Zet 24 maart dus alvast met watervaste stift in de agenda. De line-up voor deze eerste editie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Wil je als muzikant een keer In de Lift spelen, een etage omhoog met de band? Stuur een mail naar programma@popdelft.nl met een korte bio, video of audio van jouw eigen werk.