Dea Dia Ondernemerskoffie

DELFT - Op 10 maart organiseert het Netwerk voor Vrouwelijke Ondernemers Dea Dia een speciale Ondernemerskoffie in het kader van Internationale Vrouwendag. 

Er wordt aandacht besteed aan het thema van dit jaar: ‘Omarm je waarden. Gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen voor een inclusieve samenleving’. Daarnaast is er ruimte om met elkaar te sparren over ondernemerszaken. Men kan vragen stellen, dilemma’s bespreken en nieuwe ideeën opdoen. 

De bijeenkomst is van 10 tot 12 uur in Hotel Het Arsenaal, Korte Geer 1, Delft. Gratis entree, aanmelden is niet nodig. Informatie: deadia.net/events/

Voorouderonder- zoek

DELFT/DEN HOORN - Bent u ook wel eens nieuwsgierig naar uw voorouders. Waar komen ze vandaan? Wilt u beginnen met stamboomonderzoek en weet niet hoe dat moet? Bent u al begonnen maar zijn er tijdens het onderzoek vragen ontstaan? Tijdens het spreekuur Voorouderonderzoek wordt u geholpen in Stadsarchief Delft.

Woensdagmiddag 8 maart tussen 14.00 en 16.00 uur bent u welkom op het voorouderspreekuur in Stadsarchief Delft, Gantel 21, Den Hoorn. Dit spreekuur wordt iedere 2e woensdag van de maand verzorgd door enkele bestuursleden van de NGV afdeling Delfland en is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. Aanmelden per e-mail via ngv.delfland@gmail.com. Er wordt dan een afspraak van minimaal een halfuur ingepland. Even langskomen is ook mogelijk.