Kom ook naar het Albeda College!
Kom ook naar het Albeda College!

Durf te kiezen! Albeda helpt je er graag bij

Algemeen

DELFT - Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding die bij je past? Het Albeda College biedt kleinschalig, persoonlijk en inspirerend onderwijs aan, zodat jij je talenten en kwaliteiten kunt ontwikkelen en een actieve rol in de samenleving op je kunt nemen. 

Breed aanbod
Albeda hecht waarde aan verbondenheid en betrokkenheid. “Wees jezelf, ontdek wat je wilt, durf te groeien en durf te kiezen. Bij Albeda kan dat.” In samenwerking met bedrijven en organisaties uit heel Nederland helpt Albeda jou om een gewilde professional te worden. Kies uit maar liefst 13 colleges, waaronder Beauty & Fashion, Horeca en Economie & Ondernemen. Ook voor een carrière in de zorg, hospitaliteit of op het podium ben je bij Albeda aan het juiste adres. Je kunt uiteraard een voltijd studie volgen, maar je kunt jouw opleiding ook combineren met een baan. Albeda biedt veel opleidingen in beide vormen aan en helpt je graag om een vorm van studeren te vinden die bij jou past.

Voorlichting
Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Albeda, of wil je de sfeer eens komen proeven? Albeda nodigt je graag uit voor de open dag. Op donderdag 16 maart kun je van 15.00 uur tot 20.00 uur terecht bij onze studenten en docenten die je graag helpen bij het kiezen van de juiste opleiding. Kun je er niet bij zijn? Kom dan eens naar een voorlichtingssessie, zoals het Albeda keuzecafé, op 30 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt ook proefstuderen of meelopen bij Albeda. Ouders en verzorgers kunnen een online informatieavond bijwonen op 23 maart.

Kijk voor meer informatie op www.albeda.nl/opendagen.
Voor direct contact kun je bellen naar 010 2901020 of mailen naar albeda@albeda.nl.