Foto: Marieke Zelisse
Foto: Marieke Zelisse

VanHaren houdt van schoenen én van mensen

Algemeen

DELFT - Bij vanHaren vind je schoenen en accessoires voor het hele gezin, en dat voor een mooi prijsje. Je kunt alle maten gewoon in de winkel vinden en bent dus niet afhankelijk van de hulp van een medewerker, al staan de medewerkers altijd klaar om je van advies te voorzien.

Al 90 jaar lang is vanHaren een begrip in Nederland. Van het DNA van oprichter Ivo van Haren, die in 1929 begon met het maken van schoenen, is nog altijd een stukje te vinden in de winkels van vanHaren. Wat ooit begon als een familiebedrijf, streeft er nog steeds naar dat familiegevoel in stand te houden. Daarnaast staan nuchterheid en kwaliteit hoog in het vaandel. VanHaren houdt van schoenen, maar misschien nog wel meer van mensen. Er zijn inmiddels meer dan 140 filialen, en één daarvan vind je in onze eigen Hoven Passage in Delft.

Breed aanbod
VanHaren heeft een aanbod van meer dan 25 merken. Zowel bekende merken, zoals Nike, Adidas of Skechers, als eigen merken, zoals Graceland en Fifth Avenue. Daarnaast biedt vanHaren de juiste artikelen aan om goed voor jouw schoenen te kunnen zorgen, zoals schoenreiniger en water- en vuilafstotende sprays.
Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar schoenen, zooltjes, veters, een tas of een riem: vanHaren heeft het in huis. Voor iedere gelegenheid is er wel wat te vinden. Van partypumps naar hardloopschoenen en van handtas naar rugzak. Zelfs voor een paar oorbellen of een mooie ketting, om je outfit écht af te maken, ben je hier op de juiste plek. Laat je inspireren!

Kom eens langs in de vestiging aan de Troelstralaan, of bekijk het aanbod op www.vanharen.nl.