Welke bekende groep werd in the 90´s door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke bekende groep werd in the 90´s door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor Lansingerland Live!

Algemeen

BERGSCHENHOEK - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni 2023 ontvangt Lansingerland Live de beste bands en artiesten van Nederland in Bergschenhoek! Markeer het tweede weekend van juni dus groots in je agenda want dan is het Annie MG Schmidtpark ‘The Place To Be!’ 

Op zaterdag 10 juni betreedt Nederlands beste rockzangeres; Anouk, het podium van Lansingerland Live! Ook hitmachine RONDÉ, Flemming, Van Dik Hout en The Dirty Daddies zullen de sterren van de hemel spelen tijdens de Pop/Rock editie van het festival.

Tijdens de vrijdageditie word je voor één avond meegenomen naar de gouden jaren 90! The Godfather of Hardcore, dj Paul Elstak, zorgt voor de muzikale tijdreis met zijn Happy Hardcore knallers. Ook de Vengaboys, DJ DUNE, Alice DJ, CH!PZ en Fabulous 90’s DJ Team nemen je mee op een reis terug in de tijd.

Kaarten zijn te koop via www.lansingerlandlive.nl/tickets. Er wordt gewerkt met ticketfases. Hoe eerder jij je tickets koopt, hoe voordeliger je uit bent. Wees er dus snel bij!

Win kaarten!
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee keer twee kaarten weggeven voor de vrijdageditie op 9 juni. Wat je daarvoor moet doen? Mail het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! Vraag: Ze waren heel bekend en hadden onder meer hits zoals 1001 Arabian Nights. Welke bekende groep werd in the 90´s door Charles van Harling geïnterviewd? 

Datum: 9 & 10 juni 2023
Tijd: 17.00 uur – 00.00 uur & 14.00 uur – 23.00 uur
Locatie: Annie MG Schmidtpark, Bergschenhoek
Leeftijd: 18+