PIJNACKER - Oliveo speelt zaterdagmiddag om 15.00 uur het restant van de wedstrijd tegen Zwarte Pijl, die begin december werd gestaakt. Voorzitter Ronald Laarhoven kijkt ernaar uit.

- Dat wordt een mooie middag...
"Dat is wel het plan, want het is altijd mooi als de nummers 1 en 2 van de competitie het tegen elkaar opnemen. We hebben een uur de tijd om een 0-1 achterstand weg te poetsen. Of het, doordat er zo weinig andere wedstrijden zijn, extra publiek zal trekken, durf ik niet te zeggen. Maar het is al met al een mooi affiche." 

- Voor de wedstrijd hebben jullie een statement gemaakt.
"Ja, want we waren nogal geschokt over de gebeurtenissen begin december. Daarom hebben we erna meteen contact met Zwarte Pijl gezocht en dit intensief onderhouden. Uiteindelijk duurde het lang voordat de KNVB met een nieuwe datum kwam. In aanloop daarnaartoe hebben we samen met de mensen van Zwarte Pijl een statement opgesteld, waarin we aangaven dat je vooral je eigen club moet ondersteunen en de tegenstander met rust moet laten." 

- Wanneer is de middag geslaagd?
"Als we de drie punten hebben en het een gezellige middag is. Nee hoor, het gaat erom dat het een sportieve strijd wordt tussen twee ploegen die niet voor niets om de koppositie spelen. Dat de beste moge winnen, al hoop ik natuurlijk wel dat wij dat zijn."