Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door V & W Makelaars

wonen

DELFT- Twaalf jaar woonden Manolito Kok en zijn vrouw Milca met veel plezier aan de Roland Holstlaan. De wens om nog dichter bij de binnenstad te wonen en, met het oog op de in de loop der tijd gespaarde spullen, ook in een iets ruimer jasje, heeft hen doen besluiten te verhuizen naar een nieuwbouwappartement in Nieuw Delft. 

Rustig en centraal
Aan het lichte, knusse appartement op de vierde etage zelf ligt de verhuizing dus geenszins. Milca: “Het complex is gelegen in een groene buurt, met uitzicht op water en oude bomen, die we nu al gaan missen in onze nieuwe omgeving. Faciliteiten zijn in de buurt. Om de hoek zit een school, een Lidl en een AH, en een stapje verder zit winkelcentrum De Hoven. De TU bereiken is een kwestie van de straat oversteken en twee appartementencomplexen verder ben je er”.

OV en snelwegen
De bushalte is voor de deur en NS station Delft-Zuid en ontsluitingswegen goed te bereiken. “Ik werk in Den Haag en heb geen rijbewijs, en Manolito werkt in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, dus voor ons was dit ideaal”.

Buren als het kon mee
Ondanks het binnen handbereik zijn van vertier omschrijft Milca het appartement als rustig wonen met veel privacy. “Als je de lift of het trappenhuis uit komt heb je ons appartement links en dat van de buurman rechts. Er is geen galerij, en daardoor heb je veel privacy en is het rustig. In het complex woont een leuke club bewoners, die we als dat kon heel graag zouden laten meeverhuizen!”

Alerte VVE
De actieve VVE zorgt ervoor dat het complex met blokverwarming goed wordt bijgehouden. “Al is er maar een bolletje kapot, dan is het de volgende dag vervangen”, aldus Milca. “We proberen ook een hoop zelf te doen, dit scheelt in de kosten. Iedereen is wel ergens handig in”. Parkeren is gratis en er is altijd plek omdat de parkeerplaatsen op eigen grond van de VVE liggen. Fietsen kunnen gestald worden in de eigen berging beneden.

Knus en super licht
Binnen de muren van het appartement is het ook goed toeven. Het stel omschrijft de woning op de vierde etage als “knus, super licht, eenvoudig, netjes en strak”. Het heeft een balkon over de hele breedte, dat via openslaande deuren te bereiken is. Er zitten nette paneeldeuren in en op de vloer ligt laminaat. Er is vanuit de woonkamer toegang naar een aparte ruimte, die als werk- of eetkamer kan worden gebruikt. De slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde.

Prima voor twee
Alles is netjes onderhouden. “Wie wil sparen voor een nieuwe keuken of badkamer kan dit rustig doen, want deze zijn nog heel netjes. In de badkamer is ook een aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Het is gewoon een prima appartement voor twee personen, ook qua afmetingen. Alleen hebben wij nogal eens logés en komen dan een slaapkamer te kort. Vandaar dat we iets ruimer wilden gaan wonen”.

Roland Holstlaan 865, Delft
Vraagprijs is: 285.000 k.k.
Woonoppervlak is: 74m2
V & W Makelaars
Coenderstraat 31
2613 SN Delft
015-2142909
delft.vwmakelaars.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding