Afbeelding

Badkamertien, alles onder één dak!

Algemeen

DELFT - Badkamertien heeft alles voor uw badkamer en toilet onder één dak! 

“Badkamertien is al enkele jaren een begrip en sinds een jaar gevestigd in Delft. Inmiddels begint het aardig wat naamsbekendheid te krijgen in en rondom Delft. De klant is koning bij ons en we luisteren dan ook graag naar de wensen van onze klanten.

Doordat wij een eigen fabriek hebben, waar wij onze Badvogel badkamermeubels produceren, en een groot magazijn in Nederland, kunnen wij met een zeer korte levertijd werken. Wij geven 10 jaar fabrieksgarantie op de badkamermeubels. Wij zijn dan ook trots op onze Badvogel meubels.

Wij kunnen onze producten aanbieden voor zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt geselecteerde producten gemakkelijk bestellen via onze website Heeft u nog geen kennis gemaakt met Badkamertien? Dan nodigen wij u uit in onze showroom aan de Leeuwenstein 15 in Delft om de gehele collectie te zien, te ervaren en te voelen. Hier kunt u zich laten inspireren door vele ideeën en voorbeelden. 

Badkamertien heeft een ruim aanbod aan badkamermeubels van Badvogel. Wij bieden sanitair, kranen, radiatoren, toiletten, douchecabines, baden en tegels aan, allemaal onder één dak!  En hebben wij wat u zoekt niet op voorraad in ons magazijn, dan kunnen we dat altijd bestellen.

Op dit moment hebben we wintersale bij Badkamertien. Wij bieden 20% korting op onze badkamerpakketten aan of 30% korting op Badvogel badkamermeubels! 

Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag met het geven van persoonlijk advies onder genot van een kopje koffie of thee!”

Kijk voor meer informatie op www.badkamertien.nl of bel 015 3030944.