Frank Groenhuizen is verantwoordelijk voor de verkoopafdeling van Zeeuw & Zeeuw in in Delfgauw. (Foto: PR)
Frank Groenhuizen is verantwoordelijk voor de verkoopafdeling van Zeeuw & Zeeuw in in Delfgauw. (Foto: PR) Foto: PR

Zeeuw & Zeeuw wordt tijdelijk Sale & Sale!

Mijn naam is Frank Groenhuizen. Ik ben verantwoordelijk voor verkoopafdeling op onze mooie Renaultvestiging in Delfgauw.

Ik ben 53 jaar en werk sinds 1990 bij de firma Zeeuw & Zeeuw. Mijn carrière is begonnen in 1990 bij Autohaag Zeeuw in Den Haag. Daarna heb ik op diverse vestigingen van Zeeuw & Zeeuw gewerkt waaronder Delft, Zoetermeer en Leiderdorp. En nu sinds november in de functie salesmanager op de vestiging Delfgauw. Ik stuur daar een team aan van 6 zeer gemotiveerde verkopers. Buiten dat ben ik zelf ook altijd nog actief in de showroom omdat ik het klantencontact nog steeds het leukste van mijn werk vind. Ik hoop u daarom snel een keer bij ons in de showroom te mogen verwelkomen.

Beste deal
Ben je toe aan een nieuwe auto? Dan is dit hét moment. Je ontvangt namelijk t/m 28 februari de beste deal van Nederland op onze geselecteerde voorraad modellen. Daarnaast profiteer je ook tijdelijk van de ‘7 Zekerheden van Renault’. Met de 7 Zekerheden van Renault loopt je voordeel op tot een duizelingwekkende € 3.541,- Zo ontvang je tot € 2.500,- extra inruilvoordeel, ontvang je gratis 3 jaar onderhoud, garantie en route service Europa, financier je met 2,9% en profiteer je van een vaste prijsgarantie. En in een nieuwe Renault kom je altijd goed voor de dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Renault CLIO met zijn sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken. Nu met een totaalvoordeel tot € 3.026,- of de nieuwe Renault CAPTUR met zijn SUV-looks en zijn kenmerkende C-shape LED dagrijverlichting ziet de nieuwe CAPTUR er zowel van voor als van achter nog eleganter en hightech uit. Geniet van de flexibele interieurruimte en de uitrusting die ontworpen is voor maximaal comfort. Nu met een totaalvoordeel tot € 3.235,-. Liever nog meer ruimte en comfort? Stap dan nu extra voordelig in een nieuwe Renault ARKANA met een voordeel tot € 3.541,-. De nieuwe Renault ARKANA is de ultieme metgezel voor iedereen. Met zijn vloeiende lijnen, robuuste vormen en sportieve uitstraling is dit de ideale compromis. Dankzij de hybride aandrijflijn is iedere rit een genot. Door de elektromotor accelereert u altijd zorgeloos. Bekijk online welke deal het beste aansluit op uw wensen of kom langs voor een overweldigende proefrit.
Kortom, genoeg redenen om langs te komen in onze showroom. Naast onze Sale & Sale actie kunnen wij onze klanten geheel ontzorgen in hun mobiliteitsbehoeften. Onze verkoopadviseurs adviseren je graag welk model en aanschafvorm het beste aansluit op je wensen. Je bent van harte welkom in onze showroom.