De kinderen van Octantschool Fontein hebben flink wat geld ingezameld
De kinderen van Octantschool Fontein hebben flink wat geld ingezameld Foto:

Actie op Octantschool Fontein

Op Octantschool Fontein hebben ze deze week een actie gehouden met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en SyriĆ«. Wat door een paar meiden uit groep 8 bedacht was met het bakken van wat cupcakes om te verkopen, is uitgelopen op een groot succes. 

In allerlei groepen werd dit gevolgd en op allerlei manieren werd er geld opgehaald. Van het doen van klusjes tot het ophalen van lege flessen, noem maar op. 

Een aantal ouders heeft zich ingezet door geheel belangeloos iedere dag de lekkerste hapjes te bereiden en te verkopen. Er werd geflyerd in de buurt en zelfs familieleden werden opgetrommeld. 

Hoe mooi om te zien dat er zoveel mensen betrokken kunnen zijn bij zo'n project en wat is het een succes geworden. Op Fontein is het motto 'samen bereiken we meer' nu wel echt waar gebleken. 

Het gevolg is dat er een waanzinnig mooi bedrag is binnengehaald. Het wachten is nog even op Jumbo Nootdorp. Daar zijn alle zakken met lege flessen ingeleverd. Die proberen er nu een mooi bedrag van te maken maar voor nu staat het bedrag wat de school kan doneren al op 6730.75 euro. En daar komt dus nog flink wat geld bij!