Nu in het theater!
Nu in het theater! Foto:

Tip voor de voorjaarsvakantie!

De hilarische boeken ‘De regels van Floor’ zijn mateloos populair bij kinderen, net als de met een Emmy Award bekroonde televisieserie. En nu is er zelfs een theatervoorstelling. Te zien op zondag 26 februari in Theater de Veste. Het perfect uitje voor de voorjaarsvakantie!

‘De regels van Floor’, een reeks supergrappige boeken van Marjon Hoffmandraait om de eigenwijze Floor. In haar wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten. In de voorstelling zien we de 11-jarige Floor, in haar leven gaat alles volgens plan. Al komt er wel een grote verandering aan: Floor gaat na de zomervakantie naar de middelbare school, samen met haar beste vriendin Margreet. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar dan heeft Floors vader een verrassing…

Hoe dat verder gaat, dat kun je zien in het theater. En wij hebben meteen een nieuwe regel bedacht: Ga naar ‘De regels van Floor’ als je kinderen van 8 t/m 14 jaar hebt! Voor tickets: zie www.theaterdeveste.nl.