PIJNACKER - DSVP is bezig aan een prima seizoen. Afgelopen zaterdag werd Charlois met 5-2 verslagen. Rick de Bruijn was tweemaal trefzeker.

- Dat was een mooie middag...
"Zeker. We hadden wat recht te zetten tegen Charlois, want het was de enige ploeg tegen wie we dit seizoen hebben verloren. Dat je dan op deze manier wint, is natuurlijk ontzettend lekker." 

- De week ervoor maakten jullie er ook al vijf...
"Toen wonnen we inderdaad met 0-5 bij IJsselmonde. Als we maar winnen maakt het me niet uit wie er scoren, maar het is wel heel lekker dat ik er toen ook twee heb gemaakt. Op dit moment staat de teller op elf."

- Zijn jullie eindelijk los?
"In de afgelopen twee wedstrijden hebben we tien van de in totaal dertig goals gemaakt. In de andere dertien wedstrijden waren dat er dus twintig. We zijn als elftal steeds meer naar elkaar toegegroeid en ik kom net van de onder -19. Ik ben wat meer aan het seniorenvoetbal gewend." 

- Wat is nu de doelstelling?
"Aan het begin was dat handhaving, maar nu we derde staan, zit er meer in. Zelf had ik een weddenschap dat ik vijftien goals zou maken. Ik sta op elf goals met nog elf wedstrijden te gaan, dus ook dit doel kan bijgesteld worden."