Makelaars Aram Boonstoppel en Rowena Smitz-Grootscholten van Hof van Delft Makelaardij nemen de tijd voor u onder het genot van koffie of thee
Makelaars Aram Boonstoppel en Rowena Smitz-Grootscholten van Hof van Delft Makelaardij nemen de tijd voor u onder het genot van koffie of thee

Aram en Rowena van Hof van Delft bieden totaalpakket

wonen

DELFT- Wij, Aram Boonstoppel en Rowena Smitz-Grootscholten, zijn de makelaars achter Hof van Delft Makelaardij B.V. Als u ons belt of bij ons binnen loopt, is de kans heel groot dat u één van ons direct treft.

Gehoord
Wij zijn er voor uw vragen over de woningmarkt, of het nu om uw eigen koopwoning of appartement gaat of de woning die u maar niet uit uw hoofd krijgt! We nemen uw vragen en bezorgdheden serieus. U wordt gehoord.

Niets te gek
Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we de tijd voor u. Omdat we weten dat na deze eerste stap er nog meer vragen kunnen komen en voor ons is geen vraag te gek of teveel.

Bezig voor mens en huis
Wij vinden de combinatie van werken met en voor mensen en hun meest (in materiële zin) kostbare bezit een geweldig leuke en mooie dienstverlening en dat laten we u maar wat graag zien.

Totaalplaatje
Tezamen hebben we zoveel ervaring en kennis opgebouwd in en om Delft, dat we weten dat we u kunnen helpen. Aram is een Delvenaar in hart en nieren, geen straatje, hofje of wijk is hem onbekend! Hij heeft in 2009 het kantoor overgenomen van zijn vader Dick Boonstoppel, die het in 1980 heeft opgericht. Inmiddels is het kantoor gevestigd aan de Wateringsevest 26 B, op de rand van de historische binnenstad en de prachtige wijk Hof van Delft. Een wijk met 7.565 huishoudens en 13.010 inwoners. Een locatie waar veel gebeurt, en daardoor staan we middenin de markt en zitten bovenop alles wat er gebeurt.
Rowena’s roots liggen in het Westland en dat zal ze nooit loslaten. Tel daar ruim zestien jaar in de makelaardij in Delft bij op en samen bieden we u een zo compleet pakket dat u nergens anders vindt!

Van oud en nieuw gecharmeerd
Ons werkgebied gaat verder dan Delft en bestrijkt ook Westland en Midden Delfland aan de ene kant en aan de andere kant zijn we goed thuis in Rijswijk, Nootdorp, Delfgauw en Pijnacker. We zijn verknocht aan oudbouw, maar zijn ook zeer gecharmeerd van de moderne wijken als Rijswijk Buiten, De Harnaspolder, Emerald, Ypenburg en Wateringse Veld.

Tot slot
Wat wij eigenlijk willen zeggen: kom gerust binnen, u wordt gehoord!

Contact
Hof van Delft Makelaardij
Wateringsevest 26 B
2611 AW Delft
015-2126426
www.hofvandelft.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.45-17.00 u.;
zaterdag en zondag gesloten