Foto: Han Slinger
Foto: Han Slinger

Lunchpauzeconcert Kenturah’s Kitchen

Algemeen

Jazzism noemt Kenturah’s Kitchen één van de interessantste jazzbands van Nederland en verkoos hun album Capricious Dance tot album van het jaar in december 2022. En nu spelen zij in OPEN tijdens het Lunchpauzeconcert op dinsdag 21 februari van 12.15 uur tot 13.00 uur. Het concert bezoeken is gratis. 

Kenturah’s Kitchen
Pianist, componist en VAKdocent Ed Baatsen, bassist Han Slinger en drummer Bert Kamsteeg formeerden Kenturah’s Kitchen in 2011. Hun muziek is avontuurlijk, vol verrassende wendingen en improvisaties met een heel eigen signatuur. De intensiteit van een stevig groove, van verstilde interactie. Rijke melodievorming, abrupte wendingen en geen moment voorspelbaar. Een avontuur waar je als luisteraar in mee genomen wordt. Het trio brengt hedendaagse jazz met invloeden vanuit rock, R&B, hiphop, Afro-Cubaanse en klassieke muziek.

Lunch
Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch moet je vooraf reserveren en de betaal je € 6,50 aan de kassa van het Proeflokaal. Er is een beperkt aan plaatsen beschikbaar. Reserveren via info@vak-delft.nl o.v.v. Lunchpauzeconcert februari.