Een airco doet meer dan alleen koelen
Een airco doet meer dan alleen koelen

Koelen én verwarmen met een airco van Abro-Air

Algemeen

DELFT - Niet alleen in de warme zomermaanden komt een airconditioning goed van pas, maar ook nu. Met airco is namelijk meer mogelijk dan alleen koelen.  Arthur Brouwer van Abro-Air is een ervaren vakman op dat gebied. 

“De techniek staat niet stil en is in de laatste jaren niet alleen verbeterd, maar ook betaalbaar en veelzijdiger geworden”, aldus Arthur. “Door airconditioning te combineren met een warmtepomp kun je een huis niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Met de huidige energieprijzen is het zelfs goedkoper om je huis met een airco te verwarmen dan met een CV-ketel.” En de energiekosten van de airconditioning zelf? “Die vallen tegenwoordig best mee. Airco’s van nu zijn echt stukken energiezuiniger dan vroeger.” Het verwarmen van je huis vraagt wel om kennis, want het werkt iets anders dan de reguliere verwarming. Arthur kan je er alles over vertellen.

Klantwens
Er is veel mogelijk. En omdat ieder huis en iedere wens weer anders is begint Arthur altijd met een gesprek met de klant over wat diegene wil en verwacht. “De klantwens bepaalt de keuze van de apparatuur”, aldus Arthur. Het is belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over wat je wilt. Arthur helpt je als klant professioneel door deze en andere vragen heen en maakt op basis daarvan een vrijblijvende offerte. Ga je als klant akkoord, dan kan Arthur aan het werk. “Een eenvoudig systeem kunnen we al binnen een halve dag aanleggen.” Ondanks dat het winter is, Arthur heeft het nog steeds druk. Dus je moet er wel op tijd bij zijn.

Meer weten over airconditioning of snel een afspraak maken? Arthur is te bereiken op 06-20402349 of via info@abro-air.nl.