Reno BV in Delft
Reno BV in Delft

Reno BV: al ruim 100 jaar elektrotechnisch specialist

Algemeen

DELFT - Al meer dan 100 jaar is Reno BV de vertrouwde elektrotechnisch specialist van Delft en omstreken. Het bedrijf is gevestigd aan de Industriestraat 42. Ondernemer Edwin van Puffelen en zijn team zetten hun expertise in voor zowel bedrijven als particulieren.

Particulieren
Bij particulieren kan Reno veel elektronische faciliteiten in huis installeren. Denk bijvoorbeeld aan stopcontacten, lichtschakelaars en verlichting, maar ook aan elektrische vloerverwarming. Verder kan je ook bij Reno terecht voor alarmsystemen en voor werkzaamheden aan de meterkast. Wil je graag een intercom of een videosysteem in je huis laten installeren? Ook daarbij kunnen de medewerkers van Reno jou helpen.

Bedrijven
Als geen ander weten ze bij Reno hoe belangrijk goede verlichting en stroomvoorziening is op de werkplek. Bedrijven kunnen bij Reno terecht voor kleinere klussen, maar ook grotere installaties zoals gecertificeerde cat5 en cat6 netwerken, inbraakbeveiliging, domotica en KNX systemen zijn een optie.

“Onze uitgebreide expertise beslaat alles van het simpele stopcontact en meterkast tot aan bussystemen, domotica en LED verlichting. Wij verzorgen alles, van een wooninstallatie tot en met installaties voor het bedrijfsleven, scholen en detailhandel. Zo heeft Reno ook ruime ervaring in telefonie, inbraak- en brandmeldsystemen, datanetwerken en nog veel meer.”

Wil je meer informatie? Kijk dan even op de website www.reno-etib.nl. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 015 2855 888 of te mailen naar info@reno-etib.nl.