PopDelft nodigt muzikaal Delft uit voor dé netwerkborrel Popcafé 2023 bij HAL015
PopDelft nodigt muzikaal Delft uit voor dé netwerkborrel Popcafé 2023 bij HAL015

Delftse muziekscene uitgenodigd om er een swingend jaar van te maken

Algemeen

DELFT - Je houdt van muziek. Je houdt van Delft. Dan wil je er als muzikant, organisator, ondernemer of pure liefhebber ook dit jaar natuurlijk een onwijs muzikaal jaar van maken. Maar hoe laten we de popscene in Delft weer echt bruisen? Stichting PopDelft nodigt je uit voor Popcafé 2023 op zondag 19 februari bij HAL015. Een borrel waar muzikaal Delft elkaar ontmoet, beter leert kennen en er zo wellicht nieuwe plannen ontstaan. 

De stichting PopDelft zet zich alweer enkele jaren in om de popscene in Delft te versterken. De netwerkborrel Popcafé 2023, met gratis entree, op zondag 19 februari draagt daar aan bij. In het inspirerende pop-up-podium HAL015 is er namelijk alle ruimte om elkaar te ontmoeten, bij te praten en muzikale plannen te maken. Ook delen sprekers Sven Figee en Remy Steijger tips and tricks. Alles swingend omlijst door de vinylplaten van DJ Yan Sun. “Er gebeurt in Delft zoveel, er zijn zoveel muzikanten, organisatoren en bandjes. Maar vaak kennen we elkaar nog niet goed genoeg”, aldus Evi Bulters, programmacoördinator van PopDelft. De borrel voor muzikaal Delft is gratis te bezoeken, maar wel vraagt men je om alvast via de website te laten weten dat je erbij bent. Doe dat zo snel mogelijk als je als eventorganisator bands wilt ontmoeten. Of als je als muzikant bijvoorbeeld programmeurs wilt ontmoeten. Ook als je als liefhebber met andere liefhebbers op de Delftse muziekscene wilt proosten, ga je meteen naar popdelft.nl

In de spotlight
Wil je jouw organisatie extra onder de aandacht brengen tijdens Popcafé 2023? Dat kan! Er is de mogelijkheid om een tafel te claimen waar je jezelf kunt presenteren aan bezoekers. Aanmelden voor een poptafel doe je via info@popdelft.nl met als onderwerp ‘Aanmelden poptafel Popcafé’.