Remco de Niet en Leon von Burg
Remco de Niet en Leon von Burg

Sani-Dump en Küchen-Dump: A-merken tegen bodemprijzen!

Algemeen

DELFT - Sani-Dump Delft bestaat al 20 jaar en is daarmee een gevestigde naam, maar ook het vorig jaar opgestarte Küchen-Dump verkrijgt steeds meer marktaandeel. Beide vindt u onder één dak, aan de Schieweg 73-75.

Bij Sani-Dump en Küchen-Dump vindt u alleen A-merken tegen bodemprijzen. Daardoor weet u wat u koopt. Bent u toe aan een nieuwe badkamer en/of keuken? Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod zelf! Een team van zeven man staat klaar om u te ontvangen met een kop koffie en u te adviseren op het gebied van keukens en badkamers. “Dat doen wij heel laagdrempelig”, aldus vestigingsmanager Remco de Niet, die hier zelf al 16 jaar werkzaam is. “Wij zijn geen gladde verkopers in pak. We zijn gewoon onszelf, maar houden wél van een praatje!”
Een groot voordeel is dat klanten bij Sani-Dump en Küchen-Dump één gezamenlijk aanspreekpunt hebben voor zowel hun nieuwe badkamer als keuken. “Dat helpt mee om hen volledig te ontzorgen”, stelt verkoper Leon von Burg. “Ook de 3D-tekeningen die wij maken dragen daaraan bij. Door voor klanten te visualiseren wat mogelijk is in de ruimte, wordt het voor hen een stuk makkelijker om keuzes te maken. Die service bieden wij gratis aan.” Service staat bij dit bedrijf sowieso hoog in het vaandel. “De garantietermijn van onze producten kan oplopen tot maar liefst 10 jaar, afhankelijk van merk of product, maar ook daarna blijven we voor u klaarstaan”, vertelt Remco. “Klanten die hier ooit iets hebben gekocht, ook al is het inmiddels 15 jaar geleden, staan nog steeds in ons systeem. Daardoor kunnen we in de meeste gevallen ook na al die jaren nog onderdelen voor klanten bijbestellen.” Tegenwoordig weten niet alleen particulieren, maar ook veel aannemers Sani-Dump en Küchen-Dump steeds beter te vinden.

Info: www.sanidump.nl of 015-890 89 09, www.kuechendump.nl of 015-206 00 66.