Deze auto is een prachtexemplaar!
Deze auto is een prachtexemplaar! Foto: PR

Een hageltje nieuwe Land Rover Range Rover Velar

Algemeen

Bosch Car Service EDA de Heus is een universeel autobedrijf gevestigd in Den Hoorn. Niet alleen voor de verkoop van nieuwe auto’s, occasions en elektrische auto’s kun je hier terecht, nee, ook kun je hier terecht voor reparaties en onderhoudswerkzaamheden, die volgens fabrieksvoorschriften en Bosch richtlijnen worden uitgevoerd. 

De monteurs van EDA de Heus kunnen op de juiste manier werken met de Bosch-equipment die periodiek wordt voorzien van de nieuwste updates. “De markt ontwikkelt zich razendsnel en daar moeten wij als bedrijf uiteraard in mee”, zegt Aad van Winden, eigenaar van EDA de Heus, die inmiddels al de grootste ontwikkelingen heeft doorgemaakt met zijn 40 jaar ervaring. “Met de nieuwste apparatuur kunnen we vrijwel alle storingen zo goed mogelijk de baas zijn en proberen we snel helder te krijgen waar de problemen zitten.” EDA de Heus beschikt ook over een moderne uitlijnbank waarmee ze bij elke onderhoudsbeurt de uitlijning van de auto controleren d.m.v. een snelle Quick Scan, om het onderstel van de auto optimaal in beeld te krijgen en de klant daarmee van advies te voorzien. Een optimale wegligging zorgt voor minimaal brandstofverbruik en minimale bandenslijtage, zeker niet onbelangrijk dus! Onder het mom van nieuwe auto’s en ontwikkeling, worden deze tegenwoordig ook steeds completer uitgevoerd met talloze luxe opties. 

Range Rover Velar
Zo ook deze hageltje nieuwe Land Rover Range Rover Velar 2.0 P400e R-Dynamic SE Hybride die bij EDA de Heus te koop is, beschikt over 3 jaar fabrieksgarantie, wat ook in stand blijft als u een nieuwe auto aanschaft via EDA de Heus. Voorzien van onder andere 14-voudig verstelbare en verwarmbare voorstoelen, carbon fibre luchthappers, achttraps automatische transmissie, verzonken portiergrepen aan de buitenzijde, heeft deze Velar een ongekende lijst aan opties en het lichte crème interieur met sfeerverlichting maakt deze auto tot een prachtexemplaar! Voor meer informatie over deze auto en EDA de Heus, kunt altijd even een digitaal bezoekje brengen aan www.edaheus.nl of uiteraard gewoon binnen stappen voor een lekkere verse kop koffie!