Ritel is de betrouwbare winkel voor jouw telefoonbenodigdheden. (Foto: PR)
Ritel is de betrouwbare winkel voor jouw telefoonbenodigdheden. (Foto: PR) Foto:

RITEL: de betrouwbare winkel voor jouw telefoonbenodigdheden

PIJNACKER – Telefoon of tablet stuk? Of tijd voor een nieuwe? Heb je een vraag, een technisch probleem, of heb je advies nodig? Welkom bij Ritel Pijnacker in de Ackershof!

Belwinkels gaan en komen, maar Ritel is al sinds 2012 in Pijnacker gevestigd. Een teken van betrouwbaarheid. “En dat is ook precies wat we zijn”, benadrukt eigenaar Mikail Durukan. “We zijn een specialist met toegankelijke, vakkundige service, scherpe prijzen en technisch gewoon goed.”

Abonnementen 
en toestellen
Bij Ritel kun je altijd terecht voor een mobiel abonnement, het maakt niet uit waar je je oude abonnement hebt afgesloten. “Van alle netwerken, ook de grote jongens. Met een toestel, of SIM-only, bij ons kan het allemaal.” Een losse telefoon of tablet aanschaffen kan natuurlijk ook: “De nieuwste toestellen, al dan niet met abonnement, Apple of Android.” En wie niet per se het nieuwste van het nieuwste wil, kan ook kiezen voor een refurbished toestel. Onze refurbished toestellen zijn schoongemaakt en uitgebreid nagekeken op meer dan 50 punten. “Zo kun je voor een hele vriendelijke prijs toch een prima toestel aanschaffen. En er zit ook nog eens 2 jaar volledige garantie op!”, legt Mikail uit. Ook dat biedt zekerheid. En natuurlijk vind je in de winkel ook alle accessoires die je nodig hebt, van hoesjes en oortjes tot powerbanks en geheugenkaarten.

Reparaties en service
Je kunt bij Ritel Pijnacker ook terecht als er iets is met je eigen telefoon. “We doen veel reparaties”, vertelt Mikail. “Omdat we weten dat je je toestel eigenlijk niet kunt missen, doen we dat snel. En in eigen huis. Het komt zelden voor dat het nodig is om het toestel op te sturen.” Veel voorkomende reparaties zijn bijvoorbeeld het wisselen van batterijen of het vervangen van het scherm. “Moderne telefoons zijn lastig open te maken. Je moet echt weten wat je doet, dus laat het door een vakman doen!” Stap je toch over op een ander toestel, dan kunnen de mannen van Ritel Pijnacker je helpen met het overzetten van je data. “En als je moeite hebt met instellingen, helpen we ook graag”, aldus Mikail.

Advies
Want dat is uiteindelijk waar je het verschil maakt, zo weet Mikail. "Service en advies op maat. En goed, betrouwbaar advies. In een dorp als Pijnacker kun je je het als vakman niet veroorloven het voor minder te doen.” Binnenkort is die service niet tot Pijnacker beperkt, want dan wordt ook een gloednieuwe vestiging in Berkel en Rodenrijs geopend. Intussen ben je altijd welkom in de Ackershof 85.