Nootdorp - RKDEO boekte zaterdagmiddag een overtuigende zege op Full Speed (6-1). Spits Tommy Simonis was tweemaal trefzeker.

- Die konden jullie gebruiken...
"Inderdaad. We spelen al een tijdje heel aardig voetbal. Ik kan zo vijf wedstrijden opnoemen waarin we in de eerste helft zeventig procent balbezit hadden, maar niet wisten te scoren. Gelukkig lukte het zaterdag wel en hopelijk weten we deze lijn door te trekken." 

- Waarom lukte het zaterdag wel?
"Ik las op hun site dat wij hun angstgegner zijn. Vorig jaar hebben we inderdaad ook ruim van ze gewonnen en zaterdag zat het ook mee. We speelden nog niet eens zo heel goed, maar stonden al binnen drie minuten voor en gingen met een 3-0 stand rusten." 

- En je scoorde er twee...
"Ja, ik scoorde voor het laatst in de openingswedstrijd van het seizoen, dus dan is dit wel even lekker. In de tussentijd heb ik door keuzes van de trainer ook lang niet alles gespeeld. Het voelt in ieder geval goed om met goals belangrijk te zijn voor het team." 

- En nu zo verder...
"De trainer weet weer dat ik er ben. De verschillen op de ranglijst zijn niet groot, dus met een goede reeks kan je aardig omhoog. Laten we daar, net als vorig jaar na de winterstop, vol voor gaan."