Krankzinnig Kantoorkompas op longlist van het Managementboek van het Jaar 2023

Het Krankzinnig Kantoorkompas van Mark de Koning en Marcel de Jong staat op de longlist van het Managementboek van het jaar 2023. De jury noemt het boek: "Hilarisch. Gewoon als tussendoortje. Als dit ergens op een koffietafel zou liggen vlak voor een bespreking, zou men de lezer hardop horen lachen. Hartstikke leuk en bevrijdend.” Uiteraard zijn De Jong en De Koning blij met de nominatie - en ook wat verbaasd. Want als het boek íets op de hak neemt, is het wel managementtheorie en -taal.
De heren strijden met 47 deftige andere managementboeken om de titel Managementboek van het Jaar. Op dinsdag 7 maart wordt de shortlist van 5 boeken bekend gemaakt. Donderdagavond 20 april maakt managementboek.nl de winnaar bekend op het Managementboekengala. Uiteraard zullen De Jong en De Koning dan het DNA van hun core business - het lean en mean uitfaseren van managementtaal - op de juiste wijze laten landen. Met hulp van de helicopterview van de Chief Storyteller hebben ze hun aanvliegroute naar deze stip op de horizon in ieder geval goed gepinpoint op hun routekaart.
De jury bepaalt de shortlist. Stemmen is dus niet mogelijk. Maar jij kunt wel helpen het krankzinnig kantoorkompas tot bestseller te maken. Het boek is te koop bij managementboek.nl, Uitgeverij Passage, Boekhandel de Omslag en Boekhandel Douwes.