Het team van DA & Beauty X Michelle
Het team van DA & Beauty X Michelle Foto:

De vernieuwde DA & Beauty X Michelle is geopend

DELFT - Feest in Delft! Donderdag 9 februari opent de vernieuwde DA & Beauty X Michelle in winkelcentrum De Hoven Passage. Afgelopen weken heeft het team van deze DA hard gewerkt om de winkel op te frissen en uit te breiden met een Beauty X gedeelte. Daarom vind je hier een prachtige drogist met een uitgebreid assortiment en alle ruimte voor persoonlijk advies. Dat wordt gevierd! 

Openingsaanbieding
Bij DA krijg je alleen deze week 25% korting op het gehele assortiment. Dus kom snel naar de winkel en sla lekker voordelig je make-up, verzorging, parfum en vitamines in. Bovendien krijgen de eerste 100 klanten bij besteding vanaf 15 euro een heerlijk handcrème van 'DA by Erica' cadeau! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Nieuwe producten
Het team van DA & Beauty X Michelle kijkt er naar uit de klanten kennis te laten maken met de vernieuwde winkel. Niet alleen het interieur van de winkel is aangepast, ook is er een Beauty-X gedeelte bijgekomen. Ook het assortiment is uitgebreid met veel nieuwe merken, zoals Clinique, Chloe en Marc Jacobs. Daarnaast is het DA-huismerk vernieuwd, dat staat voor een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Persoonlijke gezondheidsgids
In het hart van de winkel is een meettafel geplaatst. Klanten kunnen hier in de toekomst verschillende GezondheidsChecks laten uitvoeren door getraind personeel. Denk aan het meten van je cholesterolwaarden, je bloedglucose en je bloeddruk. Een makkelijke manier om erachter te komen hoe het gesteld is met je gezondheid!

Het enthousiaste team van DA & Beauty X Michelle verwelkomt je graag in de vernieuwde DA & Beauty X winkel, in De Hoven Passage.